0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Wrangler

Oavsett om du söker efter ett par jeans med perfekt passform, en T-shirt med ett coolt tryck eller en bekväm hoodie, hittar du det hos Wrangler. Märket de flesta män kan identifiera sig med har ett utbud som bjuder på allt från snygga jeansskjortor, sköna t-tröjor samt både tighta och lösa jeans i coola tvättar och med snygga slitningar. Wranglers kollektioner har hämtat inspiration från storstadsliv, lekfullhet och 70-talsinfluenser och ett Wrangler-plagg kommer därför att lysa upp din garderob.

Wrangler lyfter outfiten
Wrangler har en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1800-talet men det var först under 1940-talet som företaget började gå under namnet Wrangler. Denim har alltid varit ett material som har använts i skapandet av kläder hos Wrangler och dagens produktion är inget undantag. Även cowboy-influenser har funnits med under nästan varje årtionde. Det är ingen hemlighet att Wrangler hämtar inspiration från den amerikanska western. För alla jeansälskare därute är Wrangler det givna valet.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Året är 1897 då C.C Hudso, tjugo år gammacl lämnar Spring Hill Farm i Tennessee för att ta sig till North Carolina för att söka lyckan i den framväxande textilindustrin. Han finner arbete i en fabrik där han syr i knappar för 25 cent per dag. När Hudsons arbetsplats lägger ner ett par år senare beslutar han och några vänner sig för att starta ett eget klädmärke. Jeans märket Wrangler skapas. Med en ganska lång historia som bakgrund har Wrangler tagit sig till att idag vara ett jeansmärke känt över hela världen.