0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

William Baxter

När du är ute efter de enkla basplaggen i dova neutrala färger och med endast små diskreta detaljer har du hittat rätt i William Baxter. Det vi på Stayhard gillar mest med dessa plagg är de stilrena linjerna och hur fokus ligger på kläder av hög kvalitet som kommer hålla länge – både i materialet och i stilen. Med plagg likt chinos och klassiska T-shirts från William Baxter har du en perfekt bas som du sedan kan styla och kombinera med accessoarer hur du vill.

Bygg en bas med William Baxter


Rikta blicken mot det utbud du hittar hos William Baxter, här finns plagg som varje man bör ha i garderoben. Det bästa med plaggen från William Baxter är att de alla följer en minimalistisk stil och ett skandinaviskt uttryck – med vissa uppstickande och kaxiga detaljer. De är enkla att kombinera med andra märken och plagg men självklart går det att skapa en riktigt snygg outfit med kläder som alla kommer från William Baxter.

William Baxter skapar en minimalistisk, självsäker och rockig stil där siluetten är smal och modern. Inspirationen kommer av och från det skandinaviska formspråket. Klädkoden är till största del monokrom, med svart, vitt och grått som bas. Utifrån detta skapas en skandinavisk och klassiskt rockig look där jeans och t-shirts tar stor plats. Stilmedvetna män som gillar den minimalistiska och rockiga stilen hittar plaggen genom att kombinera säsongens måsten och nyckelplagg från William Baxter.