0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Under Armour

Under Armour är ett amerikanskt klädmärke som rönt stora framgångar på klädmarknaden under de senaste tio åren. De specialiserar sig på att producera funktionella och bekväma träningskläder samt vardagskläder av hög kvalitet. Under Armours kläder är dessutom snygga och moderiktiga. I dessa plagg kan du vara säker på att du har helt rätt stil, oavsett vart du befinner dig. Kläderna från detta märke är faktiskt så snygga att de utan problem går att bära även när du inte är på gymmet.

Under Armour- ett bra träningsalternativ
Det är träningskläderna som är den riktiga grundpelaren i Under Armours sortiment. Grundaren själv var missnöjd med de alternativ som fanns när han spelade amerikansk fotboll och beslutade sig för att ta fram en bättre produkt. Resultatet blev Under Armour, och märkets framgång talar för sig själv. En sak Under Armour har fokuserat på är att skapa plagg som effektivt leder svett bort från kroppen så att du håller dig torr under din workout.

Under Armour grundades 1996 av Kevin Plank, en före detta amerikansk fotbollsspelare från University of Maryland. Tanken var att utveckla träningskläder i kompressionsmaterial som transporterade bort fukt istället för att suga åt sig, och därmed bidra till att reglera kroppstemperaturen och maximera prestationen. Kollektionerna består av tre huvudtyper: HeatGear® för varma förhållanden, ColdGear® för kalla förhållanden och Allseasongear® för extrema förhållanden. På Stayhard.se finns ett bra urval av träningskläder från Under Armour.