0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Triwa

Som ett av Sveriges största klockmärken kan du vara säker på att Triwa vet vad de gör när de tillverkar klockor och accessoarer. Vi på Stayhard erbjuder en kollektion av färgstarka klockor som präglas av skönhet, attityd och självsäkerhet. Triwa har lyckats med konststycket att slå sig fria från en annars ganska repetitiv bransch och har hittat sin egen unika designstil. Välj den klocka som passar dig bäst, du hittar flera stilar som passar vid alla olika tillfällen i sortimentet.

TRIWA – Transforming the Industry of Watches
Triwa grundades år 2007 av fyra vänner som ansåg att klockindustrin hade blivit tråkig och endast fokuserade på precision och status. Dessa vänners syfte med Triwa var att avdramatisera klockor. De ville skapa ett armbandsur som kombinerade funktionalitet, kvalitet och estetik och vi kan lugnt konstatera att de lyckades. Triwa har idag burits av både musikartister och kungligheter. Det stora utbudet av modeller gör det lätt även för dig att hitta något du gillar.

Triwas mål är att tillverka klockor och accessoarer som har attityd och sticker ut från mängden. Genom starka färger och ostoppbarkreativitet förändrar Triwa den annars så traditionella marknaden för accessoarer. En klocka från Triwa visar inte bara upp tiden, de är en grymt snygg accessoar också. Klockan passar lika bra på jobbet som till på festen.