0

-200 KR PÅ JEANS & FRI FRAKT     HANDLA HÄR

Triwa

Som ett av Sveriges största klockmärken kan du ge dig in i bänken på att Triwa vet vad de gör när de tillverkar klockor och accessoarer. Dessa nytänkande produkterna sticker ut från mängden samtidigt som de har en skön attityd. Vi på Stayhard erbjuder en kollektion av färgstarka klockor som har präglats av skönhet, attityd och självsäkerhet. Med stor vilja, kreativitet och starka färger har Triwa bestämt sig för att förändra den annars så traditionella marknaden för klockor och accessoarer. Välj den klocka som passar dig bäst, du flera olika stilar som passar vid alla sorters tillfällen, i sortimentet.

TRIWA – Transforming the Industry of Watches Triwa grundades år 2007 av fyra vänner som ansåg att klockindustrin hade blivit tråkig och endast fokuserade på precision och status. Dessa vänners syfte med Triwa var att avdramatisera klockor. De ville skapa ett armbandsur som kombinerade funktionalitet, kvalitet och estetik och vi kan lugnt konstatera att de lyckades. Triwa har idag burits av både musikartister och kungligheter. Med många olika variationer att välja mellan, som passar vid alla tillfällen är det bara att utse den som passar din stil bäst. Triwas klockor är inte bara ett föremål som visar tiden, det är en accessoar som höjer stilgraden på din outfit.

Visar sida 1 av 1
Triwas mål är att tillverka klockor och accessoarer som har attityd och sticker ut från mängden. Genom starka färger och ostoppbarkreativitet förändrar Triwa den annars så traditionella marknaden för accessoarer. En klocka från Triwa visar inte bara upp tiden, de är en grymt snygg accessoar också. Klockan passar lika bra på jobbet som till på festen.