0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - NOW UP TO 70%     SHOP NOW

Tretorn

Att vädret i Sverige kan vara kallt och regnigt är ingen nyhet. Att klä sig med stil kan tyckas vara en aning klurigt när regnet öser ner men det finns många snygga kläder som är speciellt utformade för att klara av även den värsta av stormar. Hos Stayhard hittar du både kläder och skor från Tretorn, som producerar slitstarka regnkläder och gummistövlar av ypperlig kvalitet. Tack vare kompromisslös kvalitet och modern design är Tretorn idag ett givet val när du behöver skydda dig mot väder och vind.

Tretorn - perfekt för svenskt väder


Tretorn har sedan starten 1891 haft gummi som huvudsakligt arbetsmaterial. Fokus var länge på skor men allt fler produkter har tillkommit under åren. Produktdesignen uppdateras kontinuerligt för att skapa fräscha produkter, dock utan att helt överge den klassiska looken. Med naturnära basfärger som mossgrönt, mörkblått och grått kommer du hålla stilen även när vädret inte är på din sida. I Stayhards sortiment kan du hitta allt från rockar till stövlar som är ultimata för att skydda dig mot väta och fukt.

Tretorn startade redan 1891 och är än idag ett välkänt och etablerat varumärke vars produkter kan hittas världen över. Produkterna är anpassade för tuffa väderförhållanden och andas funktion och stil med en tidlös design. Till en början användes kläderna därför främst av militärer, fiskare och lantmän, men idag är de populära för flera typer av yrkesgrupper och människor. Inspirationen kommer från både naturen och staden och varumärket gillar sammanslagningar av kontrasterande världar.