0

-25% W.BAXTER  %%timer%%     HANDLA HÄR

Tretorn

Tretorn grundades år 1891 i Helsingborg. Sedan dess har deras arbetsmaterial varit gummi. Fler och fler produkter har tillkommit över decennierna och deras designer håller sig ständigt uppdaterade för att hänga med i modet och skapa så fräscha kläder som möjligt - allt för att kunna hänga med i nutidens krav. Länge användes Tretorns produkter endast av fiskare och lantmän men idag är Tretorns produkter populära hos många människor oavsett deras yrkesgrupp. Inspirationen bakom regnkläderna är en sammanslagning av stilar som är totalt motsatta varandra.

Tretorn - perfekt för svenskt väder Att vädret i Sverige kan vara kallt och regnigt är ingen nyhet. Att klä sig med stil kan tyckas vara en aning klurigt när regnet öser ner men det finns självklart kläder som är speciellt utformade för att klara av de mer tuffa väderförhållanden och samtidigt erbjuder en tidlös stil. Hos Stayhard kan du hitta kläder från Tretorn som har varit ansvariga för att producera slitstarka regnkläder och gummistövlar av yttersta kvalitet. Med en ständigt uppdaterad och modern design är Tretorn idag ett välkänt och etablerat märke med produkter som kan köpas världen över.

Visar sida 1 av 1
Tretorn startade redan 1891 och är än idag ett välkänt och etablerat varumärke vars produkter kan hittas världen över. Produkterna är anpassade för tuffa väderförhållanden och andas funktion och stil med en tidlös design. Till en början användes kläderna därför främst av militärer, fiskare och lantmän, men idag är de populära för flera typer av yrkesgrupper och människor. Inspirationen kommer från både naturen och staden och varumärket gillar sammanslagningar av kontrasterande världar.