0

Handla för 1500 kr & få kalsonger på köpet!     HANDLA HÄR

Ett par träningsshorts bör alla män ha i garderoben. Oavsett om du bor på gymmet, är elitidrottare eller har som löfte att ta dig upp från soffan och komma igång med träningen på riktigt i år, är en basgarderob med träningskläder väsentligt. Att köpa riktigt snygga träningskläder likt ett par träningsshorts kan dessutom vara den kick du behöver för att komma igång rejält. Det vi älskar med träningsshorts är att de kommer i flera olika modeller och att du därmed kan välja själv vilken stil som passar dig och din träning. I vårt sortiment kommer du hitta allt från löparshorts herr och korta tights till lösare par shorts i mjuk jersey från exempelvis Under Armour och D.O.X. Investera i din träning med ett par sköna shorts.

Vi gillar även att det går att kombinera din träningsklädsel på flera tänkbara sätt med träningsshorts herr. Bär ett par korta träningsshorts herr över ett par tights, ha ett par korta tighta kompressionsshorts under ett par lösare shorts eller bär dem i sin enkelhet. Möjligheterna och kombinationerna är många. Tack vare att du kan kombinera ett par längre tights under ett par shorts är träningsshortsen inte endast ett plagg för inneträning eller träning under årets varmare månader. Ett par kompressionsshorts hjälper även till med syretillförseln till musklerna och ökar blodcirkulationen vilket ger dig en extra boost i träningen. Se till att få en ultimat träning med de allra bästa av förutsättningar med ett par shorts från Stayhard. Med rätt utrustning kan inget stoppa dig.

Visar sida 1 av 1
Träning är något av det mest individuella du kan göra. Det handlar om dig själv och din kropp, din prestation och dina målsättningar. Visserligen kan mycket göras i grupp, men det är ingen som kan göra ditt arbete åt dig, du behöver vara fokuserad och ge dig själv de rätta förutsättningarna för att du ska kunna prestera på topp. Utrustningen är en del av det, och inte minst träningsshorts. Här på Stayhard hittar du ett stort sortiment av många snygga träningsshorts, för vi vet också att det handlar inte bara om vad utrustningen kan göra för dig i en träningssituation. Att ha rätt stil har blivit viktigare och viktigare, och det är av den anledningen som vi har samlat många av marknadens ledande varumärken i denna kategori. Helt enkelt för att du ska kunna hitta de träningsshorts som inte enbart hjälper dig att prestera bättre, oavsett om det är i löparspåret eller på gymmet. Våra träningsshorts ser också till att du tränar i rätt stil, som den moderna man du är!