0

Handla för 1500 kr & få kalsonger på köpet!     HANDLA HÄR

Om du ska träna någon annanstans än i ditt hem behöver du utrusta dig med ett snyggt träningslinne eller en T-shirt. Beroende på vilken typ av träning du utför behöver du kläder i olika stilar med varierande egenskaper och funktioner. Här hittar du ett stort utbud av träningslinnen och T-shirts för alla möjliga ändamål och preferenser med allt från snygga funktionströjor till mer lediga varianter. Vill du kunna röra dig fritt och ledigt på gymmet kan vi rekommendera ett träningslinne herr, och vill du ta en snabb löprunda i elljusspåret kan en tajt tränings T-shirt herr vara på sin plats. Prioritera både stil och funktion i ett och samma plagg från märken som Superdry Sport och Under Armour. Här finns kläderna för din träning.

Gillar du lite snävare plagg och tröjor med tajt passform hittar du även dessa alternativ i vårt sortiment. En funktions T-shirt herr eller en kompressions T-shirt är båda tröjor som kännetecknas av den tajta passformen och ett tyg som andas och leder fukt väldigt bra. En T-shirt i kompressions-material kommer dessutom hjälpa dig att få igång blodcirkulationen och öka din prestanda under träningspasset. Letar du efter den perfekta träningsklädseln får du fråga dig själv vad du är bekväm i. Skulle detta vara ett träningslinne eller en tränings T-shirt har du hittat rätt. Vi erbjuder flera olika modeller och i flera olika färger så att du kan göra din träning lika visuellt tilltalande som den är tuff.

Visar sida 1 av 1
Kanske är du också en av alla de som inte bryr sig speciellt mycket om vad du tränar i. En gammal urtvättad sponsortröja kanske duger, eller den där lite pösiga t-shirten som du alltid använder till innebandyn. Kanske börjar du märka att fler kommer i snygga linnen eller stiliga t-shirtar som verkar passa dem otroligt bra. Kanske är du själv nyfiken och sugen på hur det skulle kännas att träna i något sådant. Då har du kommit helt rätt! Här hittar du nämligen marknadens bästa och mest populära träningslinnen och t-shirtar. De kommer i olika färger, mönster och passformer men har en sak gemensamt. De gör din träning både bättre och snyggare. Det stora sortimentet som du hittar här hos oss på Stayhard gör det möjligt för dig att hitta precis det som passar dig, både när det gäller funktion och stil. Och när väl börjar klä dig rätt för träning så kommer det bli mycket roligare!