0

Handla för 1500 kr & få kalsonger på köpet!     HANDLA HÄR

Med en träningsjacka i bästa kvalitet maxar du ditt träningspass utomhus. För att kunna hålla dig varm och samtidigt stilren under träningspasset är en träningsjacka herr ett utmärkt alternativ. De löpare som gillar att springa tidigt på morgonen eller lite senare på kvällen vet att temperaturen då kan vara lite kyligare och att det är skönt att kunna hålla värmen i en snygg och bekväm löparjacka, alternativt en vindjacka herr. På Stayhard ser vi det som en självklarhet att kunna kombinera komfort, stil och funktion och har därför utrustat vårt utbud med både de bästa och snyggaste jackorna som marknaden kan erbjuda. Jackorna håller en hög trendfaktor så att du kan använda dem även vid andra tillfällen än under ditt träningspass. Hitta dina nya favoriter här.

Är du på jakt efter en perfekt löparjacka herr, eller en klassisk vindjacka hittar du flera olika varianter i vårt sortiment. Vi har träningsjackor i sobra och neutrala färger som du lätt kan matcha med resterande delar i din outfit men det finns även jackor med snygga mönster. Tack vare att flera av våra jackor dessutom är utrustade med fickor kan du enkelt ta med dig mobilen och lyssna på musik under ditt träningspass. Jackorna håller en behaglig temperatur under hela passet och är tillverkade i lätta material. För att hitta den praktiska och stilrena träningsjackan som passar dig och din träning bäst ska du ta en rejäl titt i vårt utbud. Vi vågar nästan lova att du kommer hitta något som känns helt rätt.

Visar sida 1 av 1
En bra, snygg och välsittande träningsjacka kan mycket väl användas enbart som just det – en jacka. För när de kommer till stil så består vårt sortiment här på Stayhard av moderna och trendiga träningsjackor som passar alldeles utmärkt i vardaglig stil. Du behöver därför aldrig tveka när du har köpt en träningsjacka från oss – den kommer att fungera i alla möjliga tillfällen och är inte enbart till för löppasset eller styrketräningen. Men funktionen och passformen är såklart det primära med en träningsjacka. Den ger dig en ökad rörlighet och kyler samtidigt av din kropp på ett effektivt sätt som gör att du kan prestera bättre under en längre tid. Att våra schyssta träningsjackor dessutom ser väldigt bra ut är såklart en välkommen bonus, som gör att du ser snygg ut både under ett intensivt intervallpass eller vid promenaden hem från bussen. En träningsjacka är dessutom det bästa alternativet att slänga på sig efter ett lång och svettigt pass. Du slipper bli kall snabbt och kan låta träningsjackan långsamt kyla av dig. Hitta din nya träningsjacka bland mängder av olika märken i vårt sortiment!