0

TRÖJOR upp till 25% & FRI FRAKT     HANDLA HÄR

Träning

Våra träningskläder är precis lika noggrant handplockade som alla andra plagg. Vi tänker att ju mer du tränar, desto viktigare är det att du kan se bra ut under tiden.

Varför tränar du? Är det för att bygga upp en starkare kropp, vinna den där tävlingen eller har du enbart motionsambitioner för att må bättre fysiskt? Alla har sin nivå på träningen, men en sak förenar oss alla. Kläderna och accessoarerna. Träningskläder är inte bara till för att se bra ut på under själva träningen utan har funktioner som underlättar för dig. Så få dig själv att träna bättre. Hitta din träningsstil här på Stayhard!

Visar sida 1 av 1
Träningskläderna som du hittar här på Stayhard har designats för att underlätta för att ge dig smidig rörlighet och avlastande passform samtidigt som tyget andas. Du hittar med andra ord allt för att du ska kunna träna på precis det sätt som du vill, oavsett är det är en rask promenad i elljusspåret eller ett intensivt CrossFit-pass. Förutom dessa oslagbara funktioner, som kommer att höja din träning, så har dessa fräscha märken också tänkt till på utseendet. Vi vet att det spelar stor roll för många hur man ser ut, även när man tränar, och det är av den anledningen som vi på Stayhard har sett till att ha moderna och stiliga träningskläder i vårt sortiment. Med andra ord så behöver du, modernt tränande man, inte leta på några andra ställen. Vi kombinerar funktion med stil vilket gör att du alltid kommer känna dig säker på att träna rätt och effektivt samtidigt som det ser väldigt bra ut!