0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Toms

Toms är ett varumärke med en väldigt unik affärsidé. Detta märke är inte som alla andra och tillverkar inte bara behagliga och snygga skor och kläder utan erbjuder också chansen att göra något riktig bra för barn i behov. Med konceptet ”One for One” skänker Toms en produkt till välgörenhet för varje produkt de säljer. Vi på Stayhard är stolta över att vara med i den här rörelsen och erbjuder produkter och kläder från Toms i många olika färger och mönster, se bra ut samtidigt som du får chansen att göra något bra.

Toms började som ett välgörenhetsprojekt Grundaren Blake Mycoskie bildade Toms år 2006 efter att en resa till Argentina avslöjade hur många barn det verkligen var som inte hade råd med skor. Inspirationen för skorna som säljs idag kommer därför ifrån traditionella argentinska skor. Skorna må vara i enkel design men är väldigt användarvänliga och bekväma och du hittar dem i flera olika mönster och färger. Liknande projekt inom konceptet ”One for One” finns idag inom exempelvis ögonvård och sjukvård. Toms gick från ett välgörenhetsprojekt till ett modeföretag med det är fortfarande samma drivkraft som är motor.

Toms gör mer än producerar skor, de gör även ett stort arbete för välgörenhet. Det berömda konceptet ”One for One” använde Toms sig av när de startade och de innebär att för varje såld sko skänker Toms ett par skor till bättre behövande. Så köp ett par till dig och gör nytta för någon annan.