0

-25% W.BAXTER  %%timer%%     HANDLA HÄR

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger För dig som gillar att bära kläder som utstrålar klass och stil är Tommy Hilfiger definitivt varumärket för dig. Sedan år 1985 har Tommy Hilfiger erbjudit en amerikansk inspirerad stil som är avslappnad, ungdomliga och ändå klassiskt stilig. Hos Stayhard hittar du deras kollektion som passar för alla tillfällen, klä dig från topp till tå i ett av världens ledande designermärken. Från officiella sammanhang till ledig fritid finns Tommy Hilfigers kläder där för dig.

Tommy Hilfiger – det klassiska amerikanska År 1985 grundades detta märke som idag är känt världen över. Berättelsen började med att Tommy Hilfiger designade en sportkollektion för män och efter det rullade det på. Med kläder som syns och utstrålar stil och klass blev Tommy Hilfiger en av världens ledande designermärke. Kläderna inspireras av en amerikanskt avslappnad och klassisk stil och de flesta kollektioner passar till alla tillfällen. På Stayhard gillar vi Tommy Hilfigers klassiska stil och erbjuder ett sortiment med bland annat kläder, klockor, skor och parfym. Kläder som accessoarer utstrålar alltid klass och stil.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

William Baxter -25%
William Baxter -25%
Tommy Hilfiger grundades 1985 och är ett amerikanskt varumärke inspirerat av en klassisk cool amerikans stil med en tidlös design. I varumärkets första kollektion fokuserades det på klassiska chinos och button- down skjortor med inslag av nya detaljer och passformer. Den avslappnade stilen med en ungdomlig design har hängt med sedan starten och är fortfarande starkt förknippat med Tommy Hilfiger.