0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Tommy Hilfiger

För dig som gillar att bära kläder som utstrålar klass och stil är Tommy Hilfiger definitivt rätt. Sedan år 1985 har Tommy Hilfiger erbjudit en amerikanskinspirerad stil som är avslappnad, ungdomlig och ändå klassiskt stilig. Hos Stayhard hittar du deras kollektion som passar för alla tillfällen och du kan enkelt klä dig från topp till tå i ett av världens ledande designermärken. Från officiella sammanhang till ledig fritid finns Tommy Hilfigers kläder där för dig.

Tommy Hilfiger har levererat mode sedan 1985


Berättelsen började med att Tommy Hilfiger designade en sportkollektion för män och efter det rullade det på. Med kläder som syns och utstrålar stil och klass blev Tommy Hilfiger ett av världens ledande designermärken. Kläderna inspireras av en klassisk stil och de flesta plagg kan enkelt kläs upp eller ned beroende på tillfälle. På Stayhard gillar vi Tommy Hilfigers stil och erbjuder ett sortiment av bland annat kläder, klockor, skor och parfym. Både kläder och accessoarer från märket utstrålar alltid elegans.

Tommy Hilfiger grundades 1985 och är ett amerikanskt varumärke inspirerat av en klassisk cool amerikans stil med en tidlös design. I varumärkets första kollektion fokuserades det på klassiska chinos och button- down skjortor med inslag av nya detaljer och passformer. Den avslappnade stilen med en ungdomlig design har hängt med sedan starten och är fortfarande starkt förknippat med Tommy Hilfiger.