0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Tom Glory

Är du snygg om fötterna känner du dig bekväm från topp till tå. Snyggast strumpor hittar du hos Tom Glory, ett svenskt märke som lanserades år 2012 och som levererar strumpor i spännande och smarta designer. På Stayhard hittar du ett basutbud av snygga, prisvärda herrstrumpor av klanderfri kvalitet som kommer ge din outfit en stabil bas. Letar du efter färgglada mönster och roliga designer dyker detta även upp i varumärkets säsongsmodeller. Klicka hem ett par bekväma kvalitetsstrumpor som höjer stilen.

Tom Glory – håller dig varm under kläderna
Tom Glory ser till att hålla dig varm och bekväm. De erbjuder ett brett basutbud av strumpor, höga som låga, helfärgade som prickiga, randiga som mönstrade. Men det är inte allt som Tom Glory erbjuder. Underkläder som är lika lekfulla som strumporna hittar du också i sortimentet. Diskreta enfärgade, skrikiga, blommiga, randiga och prickiga – Tom Glory erbjuder dig chansen att hålla dig varm och bekväm med en design som passar dig, hur du än känner dig.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Tom Glory är ett lekfullt varumärke som säkrar att du är schysst klädd ända ut till tårna. Med en lojal passform och kvalitet erbjuder Tom Glory ett brett basutbud av strumpor, kryddat med säsongsaktuella modeller i lekfulla mönster och färgkombinationer.