0

-200 KR PÅ JEANS & FRI FRAKT     HANDLA HÄR

Tiger Of Sweden Jeans

Tiger of Sweden är märket som tog modebranschen med storm och blev ett riktigt kvalitetsmärke. Tiger of Sweden Jeans är inte annorlunda. Denna kollektion visar att företagets fokus ligger på hantverket och hur noggrant detaljarbetet verkligen är. Stayhard erbjuder denna kollektion som står för jeans av den bästa passformen och den mer moderna okomplicerade stilen. Tiger of Sweden står för skandinavisk minimalism inom elegant mode och denim. En elegans som den stilmedvetne mannen gärna solar sig i.

Tiger of Sweden Jeans – något för alla
Kollektionen lanserade år 2000 och är en mer modern och mer gatuanpassande kollektion än Tiger of Sweden som är mer dressad. Med en mängd olika jeans modeller, skinnjackor och fräsiga tröjor är det bara att mixa och matcha som du vill. Designerna är i fin kvalitet och har en stolt hållning som ger bäraren av kläder en självsäker attityd. Tiger of Sweden Jeans har allt ifrån sweatshirt, långa koftor, jeans, jackor och sköna skjortor. Här erbjuds en stil som alla kan njuta av.

Visar sida 1 av 1
Klä dig i skandinaviskt och urbant med plagg från Tiger of Sweden Jeans. Du hittar jeans med rätt passform, färg och tvätt. Matcha tillsammans med en snygg t-shirt och en skinnjacka. Till det ett par vita sneakers. Där har du en snygg Tiger of Sweden Jeans-look. Det klassiska svenska märket med sin välkända goda passform. Med allt från dressade kostymer och skjortor till t-shirt med tryck till accessoarer har Tiger nått för dig som vill ta fram din stiliga och rebelliska sida.