0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Tiger Of Sweden Jeans

Tiger of Sweden är märket som tog modebranschen med storm och blev ett riktigt kvalitetsmärke. Tiger of Sweden Jeans är inget undantag. Denna kollektion visar hur företagets fokus ligger på hantverket och hur noggrant detaljarbetet verkligen är. Här ryms jeans i flera olika färger och passformer som alla representerar en modern, okomplicerad stil. Tiger of Sweden Jeans står för denimprodukter som kännetecknas av skandinavisk minimalism och elegans. En elegans som den stilmedvetne mannen gärna solar sig i.

Tiger of Sweden Jeans – något för alla


Kollektionen lanserades år 2000 och är en mer modern och mer gatuanpassande kollektion än Tiger of Swedens övriga sortiment. Med en mängd olika jeansmodeller, skinnjackor och fräsiga tröjor är det bara att mixa och matcha som du vill. Designerna är i fin kvalitet och har en självsäker attityd. Tiger of Sweden Jeans har allt ifrån sweatshirts, långa koftor, jeans, jackor och sköna skjortor. Här erbjuds en stil som alla kan njuta av.

Klä dig i skandinaviskt och urbant med plagg från Tiger of Sweden Jeans. Du hittar jeans med rätt passform, färg och tvätt. Matcha tillsammans med en snygg t-shirt och en skinnjacka. Till det ett par vita sneakers. Där har du en snygg Tiger of Sweden Jeans-look. Det klassiska svenska märket med sin välkända goda passform. Med allt från dressade kostymer och skjortor till t-shirt med tryck till accessoarer har Tiger nått för dig som vill ta fram din stiliga och rebelliska sida.