0
Kundservice
Shoppingbag 0

Fri frakt & fri retur Snabba leveranser 1-3 dagar

Tiger Of Sweden

På Stayhard är vi stolta över att ha produkter från Tiger of Sweden i sortimentet – detta designermärke för modemedvetna män som sätter värde på eleganta men enkla kläder. Tiger of Swedens kläder är lyxiga utan att vara skrytiga. Blandningen mellan tidlös elegans och urbant mode är anledningen till att Tiger of Sweden har blivit en modesuccé världen över. Detta designermärke erbjuder idag klassiska, sofistikerade kollektioner med heta kostymer, vardagskläder, jeans och ett brett utbud av skor, underkläder och accessoarer som matchar.

Tiger of Sweden satte Sverige på modekartan
Märket grundades för över 100 år sedan i Uddevalla och finns nu över hela världen. Från början producerade Tiger of Sweden endast klassiska herrkläder. Idag ligger fokus fortfarande på de klassiska plaggen, men de har uppdaterats med en skandinavisk enkelhet i modern stil. Det skapar en look som smälter in samtidigt som den sticker ut. Med mottot att ta kostymen ur banken och ut på gatan, erbjuder Tiger of Sweden klassiskt snygga kostymer samt sofistikerade vardagskläder som passar vid alla tillfällen.

Visar sida 1 av 2 Nästa
Klä dig i skandinaviskt skräddade plagg från Tiger of Sweden. Matcha kostymen med ett par slimmade skinnskor och en sidenfluga i trendiga färger för en uppklädd look, eller dra på dig en v-ringad ulltröja över skjortan tillsammans med en klassisk skinnväska med arbetade detaljer. Du hittar även kalsonger, strumpor och handskar till bälten och mössor hos Tiger of Sweden. Det klassiska svenska märket med sin välkända goda passform. Med allt från dressade kostymer och skjortor till accessoarer med kvalitet har Tiger nått för dig som vill ta fram din stiliga och rebelliska sida.