0

-200 KR PÅ JEANS & FRI FRAKT     HANDLA HÄR

Tiger Of Sweden

Med över 1 200 återförsäljare på tre olika kontinenter kan vi alla hålla med om att Tiger of Sweden har lyckats. Vi på Stayhard är stolta över att vara en återförsäljare och ha produkter från detta designermärke för modemedvetna män som sätter värde på eleganta men enkla kläder, i sortimentet. Tiger of Swedens kläder är en lyx som du inte behöver skryta med. Blandningen mellan tidlös elegans och urbant mode är anledningen bakom varför Tiger of Sweden har blivit en modesuccé världen över. Detta världsomfattande designermärke erbjuder idag klassisk sofistikerade kollektioner med heta kostymer, vardagskläder, jeans och ett brett utbud av skor, underkläder och accessoarer som matchar.

Tiger of Sweden satte Sverige på modekartan
Grundat för över 100 år sedan i den svenska staden Uddevalla år 1903 av två skräddare, har märket upp till idag växt och finns nu över hela världen. Från början tillverkade Tiger of Sweden klassiska herrkläder. Idag erbjuds en skandinavisk enkelhet med modern stilrenhet. En look som smälter in samtidigt som den sticker ut. Med mottot att ta kostymen ur banken och ut på gatan, erbjuder Tiger of Sweden klassiskt snygga kostymer, och sofistikerade vardagskläder som passar vid alla tillfällen.

Visar sida 1 av 2 Nästa
Klä dig i skandinaviskt skräddade plagg från Tiger of Sweden. Matcha kostymen med ett par slimmade skinnskor och en sidenfluga i trendiga färger för en uppklädd look, eller dra på dig en v-ringad ulltröja över skjortan tillsammans med en klassisk skinnväska med arbetade detaljer. Du hittar även kalsonger, strumpor och handskar till bälten och mössor hos Tiger of Sweden. Det klassiska svenska märket med sin välkända goda passform. Med allt från dressade kostymer och skjortor till accessoarer med kvalitet har Tiger nått för dig som vill ta fram din stiliga och rebelliska sida.