0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Thomas Sabo

Låt dina handleder stå för snacket! Pryd dem med en klocka eller ett armband, eller varför inte båda på varsin handled. Med Thomas Sabo kommer du vara helt rätt i tiden. Välj bland stilrena klockor med silverdetaljer, lyxiga i roséguld och sportiga i läderarmband. I sortimentet finns också trendiga armband med färggranna kulor och tillhörande berlocker i silver. Som ett av världens ledande företag inom smycken skapar Thomas Sabo unika, uttrycksfulla och klassiskt eleganta accessoarer. Vi på Stayhard har ett stort utbud av deras kvalitetssmycken och mångsidiga klockdesigner.

Thomas Sabo – eleganta men ändå extravaganta
Sedan år 1984 har Thomas Sabo skapat kvalitetssmycken och eleganta armbandsur. Alla designer inom Thomas Sabo är harmoniserade och kan kombineras precis hur du vill för en unik look. Från klassisk elegans till kaxig rock’n roll-stil, oavsett vem du är och hur du uttrycker dig, kan du skapa den perfekta looken för alla tillfällen med accessoarer från Thomas Sabo. Genom att sprida sin unika känsla för stil har vill de inspirera sina kunder att vara djärva och modiga. Thomas Sabo står för individualitet.

Thomas Sabo är det populära smyckesmärket som är känt över hela världen. Med sina omtyckta armband och väldesignade klockor håller Thomas Sabo hög kvalitet på sina smycken och accessoarer.