0

-25% W.BAXTER  %%timer%%     HANDLA HÄR

Thomas Sabo

Låt dina handleder stå för snacket! Med en klocka eller ett armband, eller varför inte båda på varsin handled. Från Thomas Sabo kommer du vara helt rätt ute och få en snygg stil. Välj bland stilrena klockor med silverdetaljer, lyxiga i roséguld och sportiga i läderarmband. Eller ett armband med färggranna kulor och tillhörande berlocker i silver. Vi på Stayhard har ett stort utbud av kvalitetssmycken och mångsidiga klockdesigner. Som ett av världens ledande företag inom smycken skapar Thomas Sabo unika, uttrycksfulla och klassiskt eleganta accessoarer.

Thomas Sabo – eleganta men ändå extravaganta
Sedan år 1984 har Thomas Sabo skapat kvalitetssmycken och eleganta armbandsur. Alla designer inom Thomas Sabo är harmoniserade och kan kombineras precis hur du vill. Du kan skapa en unik look att uttrycka dig själv med. Från klassisk elegans till kaxig rock-”n”-roll-stil, oavsett vem du är och hur du uttrycker dig, kan du skapa den perfekta looken för alla tillfällen med accessoarer från Thomas Sabo. Genom att sprida sin unika känsla för stil har de alltid velat inspirera kunder att vara djärva och modiga. Thomas Sabo står för individualitet. Lägg i en extra växel och styla din look med eleganta smycken från Thomas Sabo. Kombinera en snygg klocka med ett stilrent armband, för att addera det lilla extra till din stil.

Visar sida 1 av 1
Thomas Sabo är det populära smyckesmärket som är känt över hela världen. Med sina omtyckta armband och väldesignade klockor håller Thomas Sabo hög kvalitet på sina smycken och accessoarer.