0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Superdry

Det spännande och moderna varumärket Superdry har siktat in sig på att leverera produkter av hög kvalitet med unik design. Genom ett kreativt samarbete och en orädd inställning skapades varumärket som erbjuder unika plagg med en lekfull touch. Kläderna kännetecknas av färgglada influenser, kvalitetstyger, amerikansk vintage-stil, japansk grafik, unika detaljer och perfekt passform.

Superdry – ett unikt märke med urbana kläder


Superdry grundades år 2003 med syftet att skapa trenderna – inte att följa dem. De brittiska grundarna hade båda stor erfarenhet inom modebranschen och de ville ta fram ett unikt varumärke där amerikansk vintage mötte japansk grafik. Den klassiska Windcheater-jackan blev deras första succé och är fortfarande en viktig del i sortimentet. Slitstarka material och skräddarsydd passform är två karaktäristiska egenskaper för varumärket, som bland annat kan räkna David Beckham till sina fans.

Efter en resa till Tokyo 2003 inspirerades grundarna av märket Supderdry att skapa ett märke med influenser från Japan och Amerika, men med exklusiviteten från brittiskt skrädderi. Resultatet av denna kombination blev varumärket Superdry. Ett unikt märke med urbana kläder och en oöverträffad nivå av detaljer. Superdry har också 79 fristående butiker i Storbritannien, liksom koncessioner i 71 varuhus. Internationellt har Superdry butiker över hela USA, Australien, Europa, Sydamerika och Asien.