0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Somewear

Somewear är märket för mannen som föredrar den mer avslappnade stilen. Här hittar du allt från lite lösare linnen och T-shirts till riktigt coola chinos och jeans med heta slitningar. Plaggen lyckas med konststycket att vara bekväma samt snygga och välsittande på samma gång. De är tillverkade för personer som älskar att röra sig, både på arbetet och kanske framför allt på fritiden. Matcha ett par militärgröna chinos med en grym tisha för en ledig men oklanderlig stil.

Somewear – från Smögen till festivaler


Grundarna till Somewear träffades i Smögen, där de arbetade som bartenders under den intensiva sommarperioden. De bestämde sig för att starta upp ett gäng klubbar och arrangerade flera olika evenemang tillsammans innan de satsade helhjärtat på klädesproduktion. Kläderna de skapar är inspirerade av de plagg som bärs av personer som gillar festivallivet och att njuta av härliga sommarkvällar. Plaggen är tillverkade för att vara avslappnade och ge maximal rörelsefrihet.

Vill du ha ett märke som passar när, var och hur som helst är Somewear märket för dig. Råsnygga t-shirts helt inne och trendsättande tröjor. Grymt populärt streetwear och skate märke med hög kvalitet och allt från snygga jeans, enfärgade t-shirts och linnen, schyssta prints och vassa tröjor. Perfekt till ett par slitna jeans eller som en soft detalj. Kör så det ryker.