0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Skultuna

Huvuddelen av accessoarerna i Skultunas kollektion, förknippas säkerligen med fest och flärd, men användningsområdena är betydligt bredare än så. Kanske handlar det om att du vill göra ett avtryck i den affärsmässiga världen, eller bara sätta en extra touch på din personliga stil. Oavsett vilket, är Skultunas produkter alltid rätt. Med stil, finess och mycket hög detaljrikedom, skapas bland annat manschettknappar och andra smycken med den rätta stilen.

Skultuna, med anor från 1600-tal
För de allra flesta är Skultuna förknippat med metallföremål och inredningsdetaljer för hemmet. Genom århundradena har det med hjälp av världens främsta designers skapats bland annat ljusstakar, vaser och skålar av blänkande metall. Delvis med hjälp av samma designers, men också helt nya, var steget till att skapa personliga detaljer och accessoarer inte särskilt långt. Med samma höga finish och detaljrikedom som alltid kännetecknat Skultuna, skapas idag tillbehör som kompletterar och sätter prägel och attityd på din outfit.

Ta inspiration från någon som vet. Med lång historia ger Skultuna dig tidlösa accessoarer med högkvalitet och klassisk design. Skultuna har detaljerna för dig som funkar till vardagen och högtider. Ge din look ett lyft med accessoarer från hovleverantören Skultuna.