0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Låt det finnas en sko som alla kan njuta av och som matchar det mesta, sa stilgudarna när de skapade sneakern. De kanske mest använda skorna på marknaden är utan tvekan sneakern, det är tack vare skons flera användningsområden och att de kommer i så många olika versioner och stilar. I vanliga fall brukar vi skilja på två sorters sneakers, det är höga sneakers och låga sneakers. Det som kännetecknar ett par höga sneakers herr är att själva skaftet på skon är en aning längre och snörningen följer med en aning högre. I sortimentet på Stayhard hittar du flera modeller när det kommer till höga sneakers, med allt från maffiga Palladium till snygga Komrads. Här hittar du enkelt ett par nya favoriter.

Ett par höga sneakers kan du matcha med det mesta du har i garderoben. Med ett par baggy jeans och en T-shirt med tryck får du till en snygg streetstyle och med ett par skinny jeans och en skinnjacka har du en look som andas rock’n’roll. Låt din personlighet lysa igenom i ditt val av höga sneakers och välj samtidigt en sko som sitter bra och är lika bekväm som den är snygg. På Stayhard hittar du flera olika typer, modeller och färger när det kommer till höga sneakers. Välj mellan basfärgerna svart och vitt eller satsa på en blå eller brun sko med snygga detaljer. I sortimentet hittar du bland annat klassiker som Converse och Vans. Rusta upp skohyllan med ett par riktigt schyssta skor.

Med höga sneakers får du en sko som både är snygg, bekväm och mångsidig. Skorna går att matcha med det mesta, från jeans och T-shirt till kostym. Sneakers är kanske inte det första man tänker på när man tänker kostym, men för att dressa ner en uppklädd look till en lite ledigare stil är ett smart knep att byta ut finskorna mot sportigare skor. Det gäller dock att fortfarande hålla stilen – att dra på sig löpardojorna till kostymen är inte ett bra val. Ett par väl valda sneakers är däremot både sportiga och stilrena på samma gång och kan därmed passa utmärkt även till exempelvis kostym eller chinos och skjorta. Hos Stayhard hittar du höga sneakers för herr i olika stilar och utföranden. Vilka blir dina favoriter? Passa på att att uppdatera skogarderoben med schyssta skor till bra priser. Vi ger dig alltid fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova skorna hemma i lugn och ro och skicka tillbaka eller byta det som inte passar dina fötter.