0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Gummistövlar

Regn och rusk är ingen match för mannen som är väl förberedd. Med rätt kläder för dåligt väder kan inget stoppa dig och med ett par gummistövlar som är lika snygga som praktiska är du redo för de värsta av väderlekar. Du kommer nästan att få lust att hoppa i vattenpölar igen när du ser vilket utbud av schyssta och funktionella gummistövlar som finns här på Stayhard. Många av dem går i dova och mörka färger som svart och mörkblått vilket gör dessa gummistövlar herr enkla att matcha med både jacka och byxor. Välj mellan låga gummistövlar och varianter med högre skaft och håll fötterna torra och stiliga med märken som Stutterheim och Tretorn. Gör dig redo att möta regnvädret med stil.

Det finns något busigt och lekfullt över gummistövlar även om de varianter som finns tillgängliga för män idag inte riktigt har samma färgglada utstrålning som de vi lekte i som barn. Men den glädjefyllda känslan i att regn och rusk inte är några problem för ett par riktigt bra gummistövlar lever kvar. Oavsett om du väljer ett par låga gummistövlar herr eller ett par med högre skaft kan du vara säker på att de kommer skydda dina fötter från att bli fuktiga eller blöta. Det vi på Stayhard gillar med dagens gummistövlar är det faktum att många av dem är diskreta nog att kunna använda en hel dag på kontoret en regnig dag. Självklart kan du ta med dig ombytesskor men tack vare färgen och utformningen ser vi inga problem i att behålla de snygga gummistövlarna på hela dagen.

Gummistövlar överlag är kanske inte det första man associerar med stil och trend, men våra gummistövlar Tretorn håller inte bara fötterna torra, utan de ser också riktigt schyssta ut. Visst, det kanske är främst när det regnar eller är riktigt vått ute som man tar på sig den, men ett par snygga gummistövlar skäms inte för sig även när vädret tillåter kängor eller andra skor. Gummistövlar ska man dock vårda lite för att de ska hålla och fortsätta att se bra ut. De ska helst inte utsättas för solljus och värme, så förvara dem mörkt och svalt när inte använder dem, så håller de längre. Rengör dem också genom att skölja av dem, och kom ihåg att de sedan ska torka av sig själv vid normal temperatur. Ställ dem INTE vid ett element! När du köper dina gummistövlar herr från Stayhard så kan du räkna med snabba leveranser som dessutom är gratis, liksom även returerna. Förbered dig för regnstormarna med ett par gummistövlar från oss, så håller du fötterna varma och torra.