0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Det finns höga boots och kängor både för vinter och sommar så att du alltid kan ha ett par redo när det är dags att ge sig ut. Ett par snygga Dr. Martens är aldrig fel och under vinterhalvåret så håller ett par höga kängor herr modell Caterpillar fötterna varma och torra. Hos Stayhard hittar du höga boots och kängor för alla årstider, och alltid med låga priser och gratis och snabb frakt.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Höga kängor och boots är både coolt och klassiskt, och kan kombineras med många olika klädesplagg, läderjacka, jeans och ett par kängor, eller boots tillsammans med kostym för en lite häftigare stil? Du hittar allt du behöver hos Stayhard. Är du förstagångskund hos oss? Då får du dessutom 15 % rabatt när du köper dina nya boots eller kängor herr, och dessutom gratis returer. Kolla igenom vårt sortiment och se vilka höga boots eller kängor som passa dig. Boots och kängor är inte bara snyggt, utan också väldigt skönt och praktiskt. De håller ute kyla och väta, utan att du behöver tumma på din stil det allra minsta, och eftersom de är så pass höga värmer de anklarna också. Boots och kängor har länge varit populärt och är någonting som alltid är rätt och trendigt. Välj mellan en mängd olika märken och stilar, som alltid håller hög kvalitet, och bygg ut din skohylla ytterligare.