0

REA UPP TILL 70% Fri frakt & fri retur

Boots och kängor

Grova kängor med rejäl snörning, eleganta mockaboots med strap eller helt enkelt ett par klassiskt snygga skinnkängor i samma färg som en god konjak. Vad gillar du?

Boots eller kängor är ett perfekt val när vinterhalvåret hänger på låset och du behöver ett par ordentliga skor, men de finns också i betydligt lättare och tunnare varianter som passar bra även på sommaren. Stayhard har schyssta boots och kängor för herr i olika stilar och utföranden från märken som Sneaky Steve, Dr. Martens, Frank Wright, Hush Puppies och Caterpillar med flera. Alltid med fri frakt och snabba leveranser.

Visar sida 1 av 1
Kängor och boots är skor som ger en klassisk och välklädd look. Beroende på vilken sko du väljer kan du få allt från en tunnare sko som passar utmärkt med allt från jeans till kostym, till en mer ordentligt höst- och vintersko som håller dig varm och torr om fötterna utan att tappa stil och utseende. Våra kängor och boots för herr finns i olika modeller och utföranden och vi är säkra på att du kan hitta schyssta skor som passar dig och din stil här. Vilka blir dina favoriter? Hos Stayhard får du alltid bra priser, snabba leveranser och fri frakt. Du får dessutom fria returer, 14 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt så att du kan prova skorna hemma i lugn och ro och skicka tillbaka eller byta det som inte känns bra på fötterna. Är du ny kund? Passa då på att utnyttja vårt nykundserbjudande när du uppdaterar skogarderoben. Med det får du en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på hela ditt första köp. Schysst va?