0

REA UPP TILL 70% Fri frakt & fri retur

Skor

På Stayhard hittar du alltid det som är intressant för dina fötter just nu - allt från oumbärliga sneakers till stabila boots, stövlar och eleganta dressade fin skor.

Titta på dina skor, andra gör det! För många hör skorna till de allra viktigaste accessoarerna. Skor påverkar också din outfit beroende på vilken stil du väljer. Dina kläder kan upplevas som en helt annorlunda bara genom att du byter från sneakers till finskor, eller tvärtom. Hos Stayhard hittar du schyssta herrskor för alla tillfällen, från boots och kängor till sandaler och textilskor, alltid med fri frakt och snabba leveranser.

Visar sida 1 av 3 Nästa
Det går inte att ha för många par skor. Att alltid gå i samma skor är både tråkigt och inte speciellt trevligt för fötterna. Med många olika skor att välja mellan har du både större möjligheter att kombinera olika outfits samtidigt som skorna också håller längre då du inte sliter på dem lika mycket. Men med det sagt så behöver du förstås inte viga en hel garderob åt skor för att ha en bra grund – satsa på några par i olika stil så kommer du långt. Ett bra utgångsläge är ett par boots eller kängor för kyligare dagar, ett par finskor för festligare tillfällen och elegans i vardagen, ett par sneakers för en ledigare look och kanske ett par sandaler för heta sommardagar. Hitta stilen och köp herrskor online hos oss från märken som Converse, WeSC, Dr. Martens, Vans och Björn Borg med flera. Vi ger dig alltid fri frakt, fri retur och snabba leveranser. Du får dessutom 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn och ro och byta det som inte passar i stil eller storlek. Glöm inte att spana i vårt nykundserbjudande om du handlar för första gången!