0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Scotch & Soda

Med kläder av hög kvalitet, och i avslappnade mönster och färger, har Scotch & Soda skapat en kollektion med kläder med många möjligheter. I kollektionen blandas trendigt och moderiktigt, med klassiskt och vintage, vilket skapar många möjligheter för såväl modemedvetna som lite mer avslappnade män. Här hittar du ett brett utbud av exempelvis snygga jeans, skjortor och tröjor för alla tillfällen. Även om stilen är lite mer åt casual-hållet, funkar plaggen utmärkt för att sätta den sista unika touchen på din outfit.

Scotch & Soda - Stil och kvalitet sedan 80-talet
Med anor från 80-talets Amsterdam, gjordes en nylansering av varumärket i början på 2000-talet. Eftersom varumärket av tradition har stått för hög kvalitet och hög finish i tryck och detaljer, har de skapat en fantastisk kollektion av kläder för män. En kollektion som lagt hela världen för sina fötter med sina vintage-inspirerade mönster och färger, i kombination med att de ständigt kompletterar med avslappnade plagg för den moderna mannen med attityd och känsla för stil.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Scotch & Soda har ett sjukt bra utbud med kläder anpassat för den rebelliske gentlemannen med en rockig och bohemisk känsla. Allt från slitna jeans och vassa t-shirts till slim fit skjortor och välsittande kavajer och parkas. Klassiska mönster med en rockig twist. Ett av få märken som gör schyssta cargobyxor och samtidigt släpper råheta chinos.