0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Samsøe & Samsøe

Sköna kläder i behagliga basfärger är alltid rätt och ett givet inslag i alla mäns garderober. Hos Samsøe & Samsøe finner du en nordisk stil med urbana inslag och kvalitativa materialval. De tillverkar plagg som är lätta att matcha och som passar alla män. Oavsett om du är ute efter en snygg skjorta att ha på jobbet, en skön jacka för utomhusaktiviteter eller en snygg långärmad tröja, kommer du att hitta den här. Materialen består av bland annat mjuk bomull, canvas och nylon.

Fixa vardagsstilen med plagg från Samsøe & Samsøe


Kläder från Samsøe & Samsøe gör det enkelt att få till den där snygga och avslappnade vardagsstilen. Den klassiska designen gör det möjligt att kombinera plaggen med resten av din garderob och beroende på hur du stylar dem passar de både till jobbet och på festen. Matcha kostymbyxorna med en ledig sweater eller släng på dig en skön hoodie till AW:n. En komplett garderob som tillhör den modemedvetna mannan bör helt enkelt ha en hel hög basplagg, och dem hittar du från Samsøe & Samsøe.

Det exklusiva danska märket står för ett enkelt och stiligt utförande av sina kläder. Skjortor, T-shirts och chinos, alla med Samsøe & Samsøes höga kvalitet. Kläderna är enkla i sitt snitt och oftast enfärgade, vilket gör de till stilsäkra basplagg som passar till alla tillfällen.