0

  • Fri frakt och fria returer

  • 1-3 dagars leverans

  • 14 dagars ångerrätt

NOW up to 70% OFF    GET TO SALE!

Sail Racing

Som namnet antyder tillverkar Sail Racing plagg för härliga dagar till havs, men de går självklart alldeles utmärkt att använda även om du bor många mil från närmaste vatten. Kläderna andas innovation och funktion och är de perfekta plaggen för vardagen då de är eleganta men inte för strikta. Välj bland T-shirtar, vindjackor, huvtröjor och accessoarer i snygg design. För de mer uppklädda tillfällena kan du också hitta välsittande skjortor eller dressade shorts.

Marint mode med modern touch från Sail Racing
I kollektionerna från Sail Racing kan man tydligt se företagets tanke med att förena funktion med design, och på köpet har det marina temat fått ett modernt uppsving. Klassiska plagg som ribbstickade tröjor och randiga T-shirts tillverkas med detaljer och snitt som andas medvetenhet och klass. De känns fräscha och sportiga, men samtidigt vardagligt avslappnade. Plaggen är dessutom enkla att kombinera med resten av din garderob och passar både till spännande aktiviteter och för finare tillfällen.

Visar sida 1 av 1
Gör funktion snyggt med plagg från Sail Racing. Med sköna material och bra passform har Sail Racing kläderna för dig som vill ha kläder med kvalitet och stil. Hitta alltifrån pikéer och t-shirts till jackor och mössor. Komplettera med en schysst väska och du är good to go.