0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Saddler

Du vet väl att det är accessoarerna som gör stilen? Att komplettera din outfit med ett avgörande nyckelplagg kan vara precis vad du behöver för att känna dig som a million bucks. Saddler har tagit tillvara på denna känslan och i deras utbud hittar du både skärp och väskor i finaste skinn. Unik design och en stor kunskap om läder och läderarbete är Saddlers största styrkor. I produkterna syns en genomtänkt blandning av traditionellt läderhantverk och innovativ teknik.

Hitta ett nytt läderbälte från Saddler


Saddler etablerades år 1986 och har kommit att bli ett av de dominerande märkena inom accessoarer i Skandinavien. Saddler sköter med noggrannhet hela tillverkningsprocessen, från valet av skinn, färgning och garvning till det färdiga och behandlade materialet som vi kallar läder. För Saddler är läder och skinn en livsstil och därför tillverkas produkterna med stor passion. Hitta din nya favorit och njut av att se den åldras med elegans.

Ge din outfit det extra med exklusiva accessoarer från Saddler. Med fina detaljer och bra funktion tillför Saddler det extra du behöver i vardagen. Satsa på en stilren datorväska i skinn eller en trendig plånbok i grym kvalitet som kommer att hålla länge. Kör på allt i klassiskt svart eller stå ut med ett kamelfärgat bälte till väskan.