0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Richmond & Finch

Stilrena mobiltillbehör, i klassiska och tidlösa färger och mönster. Så otroligt eleganta och snygga att de kan bli pricken över i:et för din personliga stil. I många situationer kan det vara tabu att ta fram mobilen, men ska det göras, ska det vara med stil. Se till att ditt mobilskal matchar din personlighet, och blir den ultimata accessoaren till din outfit. Här är det inte först och främst en fråga om att skydda mobilen, det är en fråga om att skapa din image.

Richmond & Finch, ett varumärke med fokus på stil och teknik
Redan från starten insåg de att mobiltillbehör med stil och finess var en marknad som skulle växa snabbt. Det gällde att profilera sig på marknaden, och det har Richmond & Finch gjort genom att skapa livsstilsaccessoarer med hög klass och moderiktiga kollektioner. Sortimentet förnyas fortlöpande för att följa mode och trender, vilket gör det möjligt att komplettera din stil och låta mobilen bli en del av din garderob.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Ge din Iphone nytt liv med ett stilrent skal från Richmond & Finch. Satsa på snygg marmor eller klarblått skinn för att ge dig stiliga look en extra detalj. Med detaljer i guld och skinn har Richmond & Finch bland de snyggaste mobilskalen på marknaden.