0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Ray-Ban

Solglasögon från Ray-Ban ligger i en kategori för sig själva. De heta brillorna är riktigt svåra att motstå och tack vare att de finns i så många olika modeller blir varje par en helt ny stil i sig. För en klassisk och odödlig look – oavsett vilken stil du klär dig i – ska du satsa på ett par bågar från Ray-Ban. Vi lovar att det är en investering du inte kommer ångra.

Bli cool med Ray-Bans
De första bågarna från Ray-Ban skapades 1937 och var ett resultat av ett samarbete mellan ett medicintekniskt företag och det amerikanska flygvapnet, som behövde bra solglasögon till sina piloter. Ett par funktionella och läckra pilotbågar togs fram och de klassiska Aviator-brillorna var ett faktum. Efter andra världskriget kom nästa ikoniska modell ut på marknaden – The Wayfarer. Tack vare att kändisar likt James Dean gjorde solglasögonen till en del av sig look fick de ett enormt genomslag. Ray-Ban är idag ett av de mest legendariska märkena på marknaden.

Snygga klassiker med en modern touch. Ray Ban är lika populära nu som de var på 50-talet och det är inte konstigt. Med stilrena designs i hundratals färger har Ray Ban solglasögon som passar alla. Passar allt från skidbacken till utesperveringen och stranden. Skaffa den design som passar dig bäst. Kör på Aviator för en mer tidlös look eller gör det mer vågat med ett par färgglada Wayfarer.