0

  • Fri frakt och fria returer

  • Snabba leveranser

  • Förlängd returrätt till 15 januari

TODAY: JACKETS - save up to 60%     SHOP NOW!

Pusher

En välfixad frisyr är en viktig detalj. Framförallt är det ett suveränt sätt att göra ett bra intryck. Så nästa gång du går ut, glöm inte en sista finishing touch i form av en klick vax från Pusher. I charmiga små askar som påminner om snusdosor hittar du ett suveränt vax som håller hela dagen och skulle du ha en hopplös hårdag har Pusher lösningen på det också – de har nämligen en kollektion med mössor och kepsar.

Låt Pusher ta hand om håret
Sedan år 2003 har Pusher erbjudit ett hårvax med en unik formula som räddar dagen och gör dig redo att möta världen. Själva beskriver de sig som rebeller i modevärlden då de satt en egen tvist på alla sina produkter och inte följer den traditionella modemallen. Att företaget dessutom erbjuder huvudbonader som grymma kepsar och mössor är bara ett plus. Låt Pusher göra underverk med ditt hår!

Pusher har hårvårdsprodukter utöver det vanliga, med riktigt hållbara vax och hårsprayer ger de ditt hår den uppmärksamhet de förtjänar. Med ett smart refillsystem kan du återanvända din burk och köpa nytt innehåll, för att använda ditt vax i lång tid.