0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

20% OFF HUNDREDS OF BRANDS     #MOREYOU

Palladium

En stilren och funktionell känga går aldrig ur tiden. Det du sätter på fötterna är minst lika viktigt som alla andra delar i din outfit och skor ska uppfylla två kriterier – komfort och utförande. En riktigt bra känga ska vara lika bekväm som den är tilltalande, något Palladium har lyckats med. Bland deras produkter finns allt från kraftiga, funktionella kängor som inte tummat på stilen, till lättare sommarskor som passar till det mesta. Du som satsar på Palladium kan välja mellan flera olika färger, stilar och modeller som alla sitter på bekvämt på foten.

Palladium – i skobranschen sedan 1940-talet


Efter andra världskriget startade Palladium tillverkningen av kängor med gummisulor lika tåliga som ett bildäck. Det resulterade i en sko som var lika funktionell som snygg. Att den dessutom var bekväm gjorde bara saken ännu bättre. När grungen tog över på 90-talet tog Palladiums kängor en självklar plats i modevärlden runt om i Europa och USA, och har sedan dess varit en självklarhet i skohyllan hos många modemedvetna män.

Fixa stilen med ett par schyssta skor från Palladium. I bra kvalitet och grova material är ett par boots från Palladium de perfekta skorna året om. Palladium gjorde sina första skor på 40-talet och har grunden i militären. Skaffa dig ett par skor med kvalité som håller.