0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

En äkta skofantast blir vimmelkantig av tanken på att endast ha ett par skor i skohyllan. Tack vare det breda utbudet när det kommer till modeller, stilar och utförande, behöver ingen lämnas till det grymma ödet. Det du väljer att sätta på fötterna säger mer om dig än vad du först kanske kan tro. Att ha flera skor att kunna variera mellan är en stilmedveten mans dröm och för flera av dem redan en naturlig del av vardagen. Det finns en del oskrivna regler när det kommer till skor. Att exempelvis matcha finkostymen med ett par gympaskor brukar i de flesta sammanhang inte vara en hit. Och med det breda utbudet av snygga finskor, varför skulle du vilja ta på dig gympadojjorna? Är du ute efter att fylla på skogarderoben eller har dina favorit-herrskor börjat falla sönder? Oavsett orsak till nästa köp hittar du flera snygga och trendiga modeller hos oss på Stayhard. Att köpa herrskor online har aldrig varit enklare.

Säg det med fötterna! Dina skor säger mer om dig än du tror och vill du imponera på din omgivning ska du lägga en extra tanke på vad du väljer att sätta på fötterna. Om det är dags att fylla på skohyllan med fler herrskor har du en rejäl arsenal till nedsatt pris här. Du hittar flera snygga och trendiga modeller hos oss på Stayhard. Vi vet att den stilmedvetna mannen gillar att ha flera olika varianter av skor herr att välja mellan och har därför fyllt på vårt sortiment med allt från vardagsskor, snygga kängor, sköna loafers och läckra finskor. Tack vare att du även kan variera dig med material och färger behöver ingen outfit bli tråkig. Ett par sneakers behöver till exempel inte vara i enfärgat tyg – vad sägs om ett par i skinn eller mockaimitation i en klar blå färg? Våga testa något nytt. Vårt utbud av märken och modeller här på Stayhard är stort och varierande så varför inte passa på att utöka skohyllan under vår fenomenala rea?

Det går inte att ha för många par skor. Att alltid gå i samma skor är både tråkigt och inte speciellt trevligt för fötterna. Med många olika skor att välja mellan har du både större möjligheter att kombinera olika outfits samtidigt som skorna också håller längre då du inte sliter på dem lika mycket. Men med det sagt så behöver du förstås inte viga en hel garderob åt skor för att ha en bra grund – satsa på några par i olika stil så kommer du långt. Ett bra utgångsläge är ett par boots eller kängor för kyligare dagar, ett par finskor för festligare tillfällen och elegans i vardagen, ett par sneakers för en ledigare look och kanske ett par sandaler för heta sommardagar. Hitta stilen och köp herrskor online hos oss från märken som Converse, WeSC, Dr. Martens, Vans och Björn Borg med flera. Vi ger dig alltid fri retur och snabba leveranser. Du får dessutom 30 dagars bytesrätt så att du kan prova hemma i lugn och ro och byta det som inte passar i stil eller storlek. Glöm inte att spana i vårt nykundserbjudande om du handlar för första gången!