0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

För att ditt träningspass ska gå så smidigt som möjligt krävs det att du är rätt utrustad från topp till tå. Och vad du väljer att sätta på huvudet kan vara viktigare är du tror. Vill du kunna skydda ögonen från skarpt solljus, undvika hårtestar som blåser i ansiktet eller skydda öronen från bitande kyla ska du satsa på en träningsmössa eller träningskeps. Mössan är ett praktiskt plagg som kan agera räddare i nöden när det kommer till både bad hair days och när du vill skydda hjässan från stark vind eller isande kyla. Du hittar snygga mössor i svart och grått till nedsatt pris i vår outlet. Även kepsen är en huvudbonad du ska ta på största allvar, med en praktisk skärm och en skön passform har du en praktisk och bekväm vän som hjälper dig igenom hela träningspasset.

Både träningsmössan och träningskepsen är utmärkta alternativ att ta med på din utomhusträning, då båda besitter egenskaper som du kommer behöva under passets gång. De skyddar inte bara mot kyla och sol, de hjälper dessutom till att hålla svetten borta från ögonen – perfekt för långa och hårda löp-pass. Vill du få tag på marknadens snyggaste keps eller mössa ska du ta en tur till Stayhards outletsortiment. Här hittar du båda varianterna i snygga basfärger från bland annat märket Under Armour. Skydda huvudet och ögonen med stil och gör dig beredd på att kötta nästa träningspass – satsa på en keps eller mössa från Stayhard.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.