0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Ibland är det de små men ack så viktiga detaljerna som avgör hela träningspasset. Vi snackar förstås om de träningsaccessoarer som ser till att ditt träningspass löper utan problem. Inom denna kategori ingår bland annat rätt underkläder, ett riktigt stabilt par strumpor och inte minst en keps eller mössa som håller håret på plats och skyddar dig från solens starka stålar. På Stayhard uppdaterar vi ofta vårt sortiment med träningsaccessoarer som hjälper dig förbli bekväm under ditt pass. Nu har vi dessutom rustat upp vår outletkategori och för tillfället kan du fynda mössor och kepsar till nedsatt pris. Låt inget komma i vägen för dig och din träning. Ses vi ute i löpspåret?

Träningsaccessoarer som vi har svårt att vara utan men kanske inte tänker på i första taget är bland annat ett par stabila strumpor och underkläder som inte skaver. Men en annan viktig accessoar är det vi väljer att sätta på huvudet. Många som tränar utomhus förstår vikten av en skön mössa som skyddar öron och hjässa mot kyla under kalla dagar, eller en skön keps som skyddar ögonen när solen lyser starkt. På Stayhard vill vi hjälpa dig göra det mesta av dina träningspass och har därför utrustat vår outletkategori med snygga och praktiska träningsaccessoarer likt mössor och kepsar. Perfekt för dig som gillar att träna utomhus året om. Du hittar nu snygga huvudbonader till nedsatt pris från bland annat Under Armour.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.