0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Träningsshorts kan du inte ha för många av i garderoben. Detta bekväma plagg kommer inte bara vara skönt att träna i under de varmare månaderna på året, de är dessutom riktigt snygga och motiverar dig att aldrig skippa benträningen. I vårt outletsortiment hittar du en rad olika shortsmodeller till reducerat pris. Välj mellan löparshorts, bekväma jerseyshorts eller ett par korta tights i kompressionsmaterial. Med ett par shorts kan du bygga en bekväm och snygg tränings-outfit och skapa flera olika kombinationer beroende på om du har ett par tighta eller lösa shorts. Gör det mesta av din träning med träningskläder från Stayhard.

Då du bor i Sverige vet du att vädret kan vara förrädiskt. Det är till exempel inte omöjligt att det faller snö långt in på vårmånaderna. För dig som gillar att träna i shorts kan detta slå en kil i planerna på ett utomhuspass. Ett tips är dock att ta på dig ett par tights under dina träningsshorts herr – något som inte bara hjälper dig hålla värmen under kalla träningspass, det är dessutom riktigt snyggt! Tack vare att det finns många olika modeller när det kommer till träningsshorts kan du variera din stil utefter humör, träningsform och väder. Du kan bland annat välja mellan korta tights herr, korta träningsshorts herr eller löparshorts herr. I outletsortimentet har vi även längre shorts och det bästa av allt – de finns nu alla till nedsatt pris, så skynda att fynda.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.