0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Är det leg day på gymmet eller dags för ännu en tur i löpspåret men inga av dina nederdelar känns rätt? Att ha träningskläder som sitter rätt, känns rätt och dessutom erbjuder dig en välkommen boost när det känns tungt och benen känns som bly är en viktig del i din träning. Då dina ben dessutom utgör en av de största muskelgrupperna och är de som bär upp dig dag ut och dag in, tycker vi att du ska ge dem en extra tanke när det kommer till att välja nederdelar till din träning. Att investera i rätt träningskläder behöver inte kosta skjortan, inte om du fyndar i vår outlet. Här har vi nämligen rustat upp sortimentet med de bästa träningskläderna för dina ben. Du hittar allt från tights till shorts till ett reducerat pris.

Oavsett om du är en shorts-man eller föredrar ett par tights som kramar åt musklerna, kommer du hitta det du söker i vårt outletsortiment. Då det är outlet kan du dessutom fynda nederdelar träning till ett riktigt bra pris. Vill du göra nästa träningspass till veckans höjdpunkt ska du klicka hem ett par nya nederdelar från Stayhard, vi har kläder från kända märken som D.O.X och Superdry. Kasta ut alla gamla nederdelar som tappat formen och fyll på med nya funktionsplagg som håller dig torr och bekväm även under hårda pass. På Stayhard tar vi hälsa och träning på största allvar och vill underlätta alla dina pass så väl vi bara kan.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.