0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Träningen ska vara en stund där du bara fokuserar på dig själv, dina mål och din prestanda. Har du under dina träningspass ett störningsmoment kommer det bli svårt att kunna ge 100 %. Detta störningsmoment skulle till exempel kunna vara en träningströja som inte sitter rätt, som skaver eller är alldeles för stor och därmed är i vägen. Kläder som distraherar dig eller hindrar dig från att ta ut en rörelse till max kommer stjälpa och inte hjälpa dig under träningspasset. Att investera i en riktigt bra träningströja herr är därför A och O. Har du tidigare undrat om det finns ett sortiment som har flera olika modeller, kan vi lugna dina oroliga tankar. Här i Stayhards outlet kan du inte bara hitta flera snygga träningströjor – de säljs här även till ett reducerat pris.

När du söker efter en ny träningströja finns det mycket som ska stämma. Vill du maximera din träning skulle vi vilja tipsa om funktionströja eller en kompressionströja. Dessa lite tightare varianter av träningströjan kommer förbättra både blodcirkulationen och syreupptagningen hos musklerna och hjälpa dig orka några minuter till under passet. Du hittar både en kompressionströja herr och en funktionströja herr i vår outletkategori, tillsammans med andra varianter. Välj mellan tröjor i dova basfärger och med lång eller kort ärm. De träningskläder du hittar hos Stayhard är utvecklade för att ge dig resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.