0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

När du tränar utomhus är en träningsjacka en väsentlig del i att träningspasset ska gå så smidigt som möjligt. Satsar du på rätt modell kan du dessutom både se bra ut och hålla värmen. Med en lager på lager-approach där en träningsjacka herr utgör det översta lagret kan du ta dig an alla löpspår oavsett årstid och temperatur. Tack vare det smidiga blixtlåset kan du dessutom öppna upp din vindjacka när det blir för varmt under träningspasset, en smart detalj som du saknar i en hoodie eller sweatshirt. Den ultimata löparjackan tillåter dig att röra dig fritt, håller dig varm och hjälper dig hålla stilen även när du svettas. Vi vågar påstå att vi har just den träningsjackan i vårt sortiment, och just nu till nedsatt pris.

Oavsett om det är en vindjacka herr eller en löparjacka herr som du har siktet på finns det en stor chans att du hittar just den modell du drömt om i vårt sortiment. Vi har nämligen valt ut de bästa modellerna till vårt ordinarie sortiment och erbjuder flera av dem just nu till dig för ett nedsatt pris. Tack vara att flera av våra modeller är utrustade med smidiga fickor kan du dessutom ta med dig mobilen och nycklarna på träningspasset utan problem. Det kommer bli mycket roligare att ge dig ut tidiga morgnar eller sena kvällar nu du har ett komplett tränings-set, med en jacka som du dessutom fyndade på rea. Snacka om motivation!

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.