0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Du som tränar hårt förstår vikten av att ha en överdel som inte sviker dig. Du behöver en tröja som hjälper dig nå nästa nivå. En tröja vars material andas och leder svetten bort från huden, en tröja som sitter helt rätt och följer dina rörelser utan att trassla eller vara i vägen. Det finns flera olika typer av överdelar för alla typer av träning, från enkla funktionströjor för gymmet till vindavvisande jackor för löpspåret. Du kan till exempel satsa på en överdel i kompressionsmodell, denna tighta tröja kommer hjälpa till med att bland annat öka blodcirkulationen och syreupptagningen i musklerna vilket kommer få dig att orka längre. Du hittar flera typer av träningströjor i Stayhards outletkategori.

Ibland kan det känns riktigt svårt att hitta motivationen till att träna. Kroppen känns tung och seg, du hade en lång dag på jobbet och tankarna är på annat håll. I dessa stunder kan faktiskt något så enkelt som en ny träningströja vara den motivation du behöver för att orka. Även de mest trötta dagar livas upp med hjälp av en snygg träningströja. Är du på jakt efter överdelar träning har du kommit rätt, här i Stayhards outlet finns flera olika modeller och varianter för dig som gillar att fynda träningskläder till reducerat pris. Nästa träningspass kommer bli ett rent nöje efter ett besök i vår outlet!

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.