0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Linnen är plagg som är användbara vid nästan alla tillfällen, om det så är under ett annat plagg, eller bara i sin enkelhet en varm sommardag. Söker du efter enkla, enfärgade herrlinnen som är snygga och stilrena i sig själva och perfekta att ha under andra kläder, har du kommit rätt. Här finner du enfärgade linnen till ett nedsatt pris. I vårt outletsortiment hittar du linnen i olika passformer, färger och stilar från kända märken, allt för att det ska passa din personliga stil och finnas stora valmöjligheter. Både du och din plånbok kommer bli nöjda. Passa på att ta chansen och fynda snygga linnen av hög kvalitet i vårt outletsortiment!

Att ha en garderob utrustad med bra baskläder är viktigt för att du ska kunna vara förberedd på allt som händer i vardagen. Enfärgade linnen är en av de viktigaste beståndsdelarna när det kommer till basplaggen. De är snygga i sig själva, svalkande och sticker inte ut eller lyser igenom om du istället väljer att använda dem under andra kläder. Matcha ett avslappnat linne med badshorts på stranden en varm sommardag, bär ett tajt linne under skjortan på kontoret eller rocka ett moderiktigt linne när du tar en brunch på stan – här finns enfärgade linnen för alla tillfällen. Var utrustad med snygga herrlinnen för din vardag samtidigt som du får undan pengar till andra saker. Ta chansen och fynda nu!

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.