0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Behöver du ett enkelt basplagg under en stickad kofta, eller kanske någonting lätt som svalkar på sommaren? Linnen herr är kanske de mest användbara basplaggen av dem alla. De kan bäras under andra kläder eller i sin enkelhet, beroende på stil, smak och väder. Eftersom det är ett av de mest grundläggande plaggen och du säkerligen kommer behöva ha minst ett par av dem i din garderob, vill vi se till att du kan få snygga linnen i bra kvalitet. Här i vårt outletsortiment hittar du dessutom superbra priser och kan välja herrlinnen med precis den stil som passar dig bäst. Oavsett när du vill bära ett linne, kan du hitta dina nya favoriter här, samtidigt som du får lite extra slantar över. Passa på att fynda i vår outlet!

Att kunna bära enbart ett linne under sommaren, eller under en stickad kofta under vintern, är en självklarhet och något av det mest essentiella i klädväg. Därför är det också en självklarhet för oss att du ska kunna köpa snygga linnen herr till superbra priser samtidigt som kläderna håller hög kvalitet och passar just din personliga stil. Att ha bra basplagg som du är nöjd med är själva grunden till att kunna bygga resten av din look. Oavsett om du ska på sommarfest, julfirande, ha en dag hemma, eller ha en lång dag på jobbet, kan du hitta precis den tanktop herr du söker här. Ta del av vårt utbud och klicka hem dina favoriter i olika modeller, mönster och färger.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.