0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Västar fungerar perfekt till skjortor och kostymbyxor och det är kanske därför de är mest förknippade med mer formella tillställningar likt bröllop och fester. Men faktum är att en kostymväst herr också passar utmärkt med jeans om du vill ha en lite mer uppiffad och cool vardagslook. Här kan du hitta vardagliga och dressade västar till superbra outletpriser, oavsett vilken form och stil du vill ha och oavsett om du ska på formella tillställningar eller vill vara stilren på kontoret. Med fantastiska, nedsatta priser och oklanderlig kvalitet kan du här hitta precis vad du letar efter, samtidigt som du är snäll mot din plånbok. Kanske kan du hitta fler snygga plagg till din outfit i vår outlet med pengarna som blir över och ha en komplett look. Passa på att fynda våra dressade västar herr och var redo för såväl stora som små tillställningar.

Att en kostymväst är ett riktigt snyggt plagg att ha till formella tillställningar håller nog de flesta med om, men många kanske inte tänker på att de också kan höja en helt vanlig vardagsutstyrsel till nya nivåer. Att dessutom kunna få en väst till ett helt oklanderligt rea-pris är nästan det bästa av allt. Med en passform, stil och färg som känns rätt för dig, kan västen bli detaljen som gör hela din outfit till din favorit. Vi vill att du ska känna dig nöjd med både plaggen du köper och priset, det är därför vi nu har västar som är perfekta för dig och dina tänkta tillställningar. Passa på att ta del av vårt schyssta outletutbud och få en mer komplett och mångsidig garderob.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.