0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Hör du till den skäggiga skaran som inte hinner alla rakningsrutiner med diverse prylar och produkter? Eller kanske hör du till dem som tycker alla frisörbesök är onödiga när du ändå kör kal stil på skallen? Oavsett vilken kategori du tillhör har vi mängder av produkter till riktigt bra outletpriser. Vi vet att moderna män bryr sig om sitt utseende och behöver prylar som underlättar vardagen. I vårt utbud på Stayhard hittar du allt från elektroniska maskiner från välkända märken som fixar till barret på hjässan, till trimmers som rustar dig med ett perfekt skägg eller för den delen tar bort irriterande näshår. Vi hjälper dig att se välvårdad, snygg och redo ut – till extra billiga priser.

För vissa är det självklart men för andra är det en djungel att förstå. Vad är skillnaden mellan en vanlig rakapparat och en trimmer och vilka funktioner fyller de? Lugn – vi har svaren. En rakapparat är egentligen en maskin som främst är avsedd för elektronisk rakning. Med andra ord passar den främst för att ta bort skägg. Fördelen är naturligtvis att rakningen går snabbare än med till exempel rakkniv. En trimmer har oftast ett annat syfte, nämligen att ansa eller snygga till befintligt hår. De finns i olika varianter, exempelvis skäggtrimmer, hårtrimmer eller näshårstrimmer. Syftet med dessa är alltså inte att raka bort allt, utan att putsa till det. En skäggtrimmer är exempelvis det mest effektiva sättet att forma till en äkta ”goatee” på hakan. Investera i rätt produkter för ditt ändamål och få bäst resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.