0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

En bra after shave är ett måste för dig som rakar dig. Är det dags att köpa en ny after shave har du kommit rätt. Vi har ett stort utbud av sköna after shaves som underlättar din rakning och framför allt förhindrar bakterier att tränga sig in i den nyrakade huden och orsaka inflammerade hårsäckar. Du kan välja den mer klassiska after shave splash eller den mer vårdande after shave balm. Med de låga priserna i vår outlet kan du passa på att fynda och kanske prova något nytt bland våra populära produkter från flera kända märken. Vi här på Stayhard är måna om att hjälpa dig upptäcka hur skön din rakning kan bli med hjälp av en riktigt bra after shave.

Är du ute efter en klassisk old school-produkt är det en after shave splash som du ska klicka hem, den har en god doft och innehåller alkohol som hjälper till att ta död på alla bakterier. Det förhindrar inflammerade hårsäckar. Det svider till ganska ordentligt, en skön känsla tycker vissa men det är egentligen ett tecken på att huden irriteras och att alkoholen funkar. Smörj dig gärna med ansiktskräm efteråt för att minska hudens irritation om du väljer en after shave splash. Vill du ha en mer lugnade effekt på huden, välj en after shave balm istället, den återfuktar och lugnar irritationen som kan uppstå på nyrakad hud. I vårt utbud på Stayhard hittar du flera av de ledande produkterna, och i vår outlet finns de till extra billiga priser! Beställ hem din after shave redan idag. Varför inte köpa en extra till pappa, brorsan eller pojkvännen? Välkomna in i vår outlet.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.