0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Älskar du den nyrakade känslan i ansiktet efter att du applicerat en riktigt skön after shave balm? Då har du kommit helt rätt, i denna outletkategori kan du hitta några av de bästa produkterna till nedsatt pris och därmed fynda rejält. En högkvalitativ after shave splash är en god investering när du vill lukta gott och samtidigt ha en fräsch hud. När produkterna är på rea får investeringen anses vara ännu bättre. Håll utkik och var beredd att rusta upp ditt badrumsskåp med alla dina doftfavoriter som är skonsamma mot din hud. Vi på Stayhard vet att stil handlar om mer än bara vilka kläder du har på dig – det är en helhetsupplevelse!

För att behålla den slätrakade känslan och samtidigt återställa hudens fuktbalans bör en after shave eller shave balm appliceras. Den känsliga ytan på hyn har nämligen förlorat en stor del av sin fuktbas som nu sköljts av från rakbladet. För att huden inte ska börja flamma i rött eller få otrevliga blemmor masseras en fuktgivande produkt in som balanserar huden och gör den både len och mjuk. Har du ännu inte använt dig av någon after shave bör du snarast införskaffa en för att uppleva skillnaden. Vi lovar, har du en gång börjat använda det så är chansen stor att du inte vill sluta. Så pass markant är skillnaden. I vårt prisnedsatta sortiment finner du kända varumärken som levererar kvalitetsprodukter speciellt framtagna för nyligen rakad hy. Med eller utan doft bestämmer du!

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.