0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Händernas skick kan vara bland de första intrycken du får av en ny människa du möter, näst efter ansiktet, då du ofta skakar hand med en ny bekantskap. Det är en av anledningarna till att hålla händerna i ett så bra skick som möjligt. Här på Stayhard hittar du allt du behöver för att kunna presentera ett par välskötta händer och fötter för omvärlden. Med en nagelklippare, bra nagelborste och en skön handkräm kommer du långt med din handvård. Här i vår outlet kan det till exempel förekomma handkrämer från Bulldog och Men’s Society som ger dig lenare händer, samt skonsamma och effektiva nagelborstar och en hel del annat för din hand- och fotvård. Håll utkik i vår outlet för extra billiga priser på utvalda varor från vårt sortiment.

När dagarna blir varmare under våren och sommaren kommer flip flops och sandalerna fram, var då beredd att matcha dina öppna skor med välskötta fötter. Det är inte mycket du behöver göra för att undvika valkar, fotsvamp och nageltrång. Här på Stayhard hittar du alla fotvårdsprodukter du behöver. Om du regelbundet utför en fotvårdsrutin där du filar, klipper och smörjer dina fötter kommer de att hålla sig snygga länge. På vintern kan du sedan ta en liten paus från din fotvård och lägga mer fokus på händerna. Använd en mjukgörande kräm och massera noga in dina nagelband, speciellt viktigt under de kalla vintermånaderna då händerna blir extra torra. Beställ hem allt du behöver för dina händer och fötter från Stayhards outlet.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.