0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Deodorant för män finns i mängder av olika dofter och styrkor, här på Stayhard hittar du våra favoriter som vi har handplockat för dig. Det viktigaste uppdraget för en herrdeodorant är såklart att hjälpa dig hålla dig fräsch hela dagen. För att undvika en doftkrock så kan det vara en bra idé att välja en deodorant som gifter sig med din parfym eller after shave, ett tips här är att köpa samma doft. Det finns flera märken som erbjuder olika varianter av samma doft. En deodorant herr finns som roll-on, deostick eller spray, prova dig fram till vad du föredrar eller kör på ett säkert kort och välj det du haft i flera år. Passa på att fynda till extra billiga priser här i vår outlet, har du tur hittar du just din favorit. Och varför inte prova en ny doft?

Här hos Stayhard hittar du deodoranter för män från stora välkända varumärken som Nivea, L’Oréal och Bulldog. Vi har även produkter från de exklusiva internationella modehusen som Hugo Boss, Prada och Dolce Gabbana. Med de låga priserna som du finner i vår outlet kan du beställa hem en deodorant för både vardag och fest! Lider du av kraftiga svettningar med en tillhörande doft som inte ens en stark deodorant män kan täcka i slutet av dagen, kan du prova en antiperspirant som verkar genom att täppa till porerna och minska svettningarna. Applicera alltid deodorant på en ren hud så får du ut det mesta av din produkt och håller dig fräsch samt väldoftande hela dagen!

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.