0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Stylingverktyg är en viktig del när det kommer till att få till den perfekta frillan. Beroende på hårlängd och vilken frisyr du vill ha krävs lite olika verktyg men i våra kunniga händer är ditt hår tryggt. Vi rustat upp vårt sortiment med allt från en klassiskt snygg kam till hårfönar och exklusiva svinhårsborstar. Passa på att shoppa här i vår outlet så får du produkter till de bästa priserna. Du kan bland annat fynda verktyg som kommer göra håret både mjukare och enklare att jobba med. Har du tjockare och kanske lite längre hår så är en svinhårsborste av bra kvalitet det rätta för dig. Vi har även svinhårsborstar speciellt designade för ditt skägg så du enkelt och lätt kan hålla din ansiktsbehåring ren och fri från tovor. Svinhårsborstar ger även hårbotten eller ditt ansikte en skön massage när du använder den.

Här i vår outlet kan du med lite tur hitta just det du letar efter när det kommer till stylingverktyg. Vi erbjuder verktyg likt kammar, hår- och skäggborstar och hårfönar av hög kvalitet men till ett billigare pris. Därför ska du passa på att beställa hem allt du behöver för just din hårstyling och grooming. För att fullända din stil är det viktigt att tänka på helhetsintrycket, från topp till tå - håret, grooming av ansiktsbehåring, kroppsvård, kläder, accessoarer, skor och väskor. Här på Stayhard har vi gjort livet lite enklare genom att samla allt du behöver för dig själv och din stil på ett ställe.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.