0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Välj alltid ett bra schampo för män som är skonsamt för ditt hår och din hårbotten. Med ett bra schampo behåller du glans, styrka och slipper torr och fnasig hårbotten. Kvalitetsschampo och balsam för män kan ibland kosta lite extra men här i vår outlet har du möjlighet att köpa hög kvalitet till riktigt schyssta priser. Visste du att vi även har schampo för ditt skägg samt specialdesignat schampo mot håravfall? Välj ditt schampo efter hur din hårbotten är; fet, torr eller extra känslig. Nõberu of Sweden, OGX, och Toni & Guy är några varumärken från vårt sortiment som du nu kan fynda till ett reducerat pris. Passa på att beställa hem schampo och balsam för både badrum och gymväskan.

Vad är viktigt att tänka på när det kommer till att välja ett schampo för män? Den snygga designen på flaskan och doften är såklart lockande, men det är framförallt effekten i ett schampo eller balsam som är det viktigaste. Det finns bland annat vissa sorter speciellt framtagna för kortare frisyrer och en lite synligare hårbotten som ska hållas frisk. Schampo finns även för skadat och torrt hår eller färgat hår. Om du har lite längre hår eller använder mycket vax ska du inte glömma att använda balsam efter varje schamponering. Det återfuktar och ger ditt hår och hårbotten en skön mjukhet och ett snyggt svall. Låt gärna ditt schampo och balsam sitta i och verka en minut så att du får ut alla de goda effekterna av ingredienserna. Håll utkik i vår outlet för att hitta dina favoriter till reapriser – eller varför inte prova något nytt?

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.