0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

I Stayhards outlet hittar du skrubb och ansiktsrengöring för män från ledande märken som Malin+Goetz, Mühle och Nõberu of Sweden. Klicka hem dina produkter till lägre priser än vanligt så har du tagit det första steget mot en frisk och snygg hud. Tillsammans med motion, bra kost och solskydd är rengöring en viktig nyckel till en fin hud. Gör det till din vardagsrutin att rengöra ansiktet varje morgon och framförallt på kvällen då ditt ansikte behöver bli av med all smuts, svett och föroreningar som vi utsätts för varje dag. Använd gärna en ansiktsskrubb 1–2 gånger i veckan för en djupare rengöring. I vårt sortiment av ansiktstvätt män finner du ledande varumärken i olika prisklasser – passa på att fynda i vår outlet till extra bra priser.

I vår outlet hittar du extra bra rabatter och kan passa på att köpa hem flera olika produkter så att du kan prova dig fram till vilken ansiktsrengöring män som passar just din hud. Vi har flera exklusiva produkter för män som tar din hudvård till nya höjder. Prova en ny ansiktsskrubb män och gör en djuprengöring av ditt ansikte. Vi har också ansiktsmasker som är framtagna för att ta bort svarta pormaskar och tränga ner på djupet. Huden i ditt ansikte är helt oskyddad och får utstå mycket varje dag, till skillnad mot resten av kroppen där du bär kläder. Ge ditt ansikte god rengöring och avsluta gärna med en skön ansiktskräm. Ta hand om dig själv och din hud – här på Stayhard hittar du de rätta produkterna och nu till nedsatt pris.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.